Skip to main content
Keep yourself updated! Sign up for our newsletter.

Zelfs de collecte in de kerk is verdacht (AD)

“We willen met armoedebestrijding bezig zijn, maar de energie ging zitten in het regelen van alle financiële zaken, zoals en bankrekening en donatieknop.”

💰️We mochten vandaag in het Algemeen Dagblad nog eens ons verhaal doen, over alle moeite die het ons koste om in ons eerste jaar alle financiële zaken te regelen.

🎉 Nu 3 jaar en 3 maanden na de oprichting van iMPACT direct, hebben we voor het eerst toegang tot een donatieknop die ook maandelijks doneren mogelijk maakt (al wachten we nog op antwoord of dat nu kan, of NOG 1 jaar gaat duren).

⚖️ Het blijft dus veel gedoe, met name voor ‘civil society’ organisaties, die – volgens mij – naar bedrijfsleven en overheid zo een belangrijke rol spelen om het belang van gewone mensen op de agenda te zetten. Gelukkig wordt er nu serieus gekeken samen met banken en goede doelen vertegenwoordigers om goede doelen minder drempels op te leggen.

💡En ben je zelf een stichting en wil je tips? We schreven er eerder al twee blogs over op Medium account. Daar vind je al onze ervaringen en al onze tips!

En vind hier alles over de Sector Standaard voor not-for-profit-organisaties.

iMPACT direct

CHANGE the story of GIVING

Contact

Sign up for our Newsletter


online concept & control © CAPREA MEDIA