Skip to main content
Keep yourself updated! Sign up for our newsletter.

Vrijwilliger sociale media/ communicatie

Niet voor één, maar voor twee toffe organisaties!

Wij zijn iMPACT direct en ResiRest. We zoeken een vrijwilliger voor communicatie-werkzaamheden met de focus op sociale media. 

Help jij ons mee om meer sociale impact te maken?

Deze werkzaamheden liggen op je te wachten:

We werken veel met sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Daar moet altijd veel aan gebeuren. Bijvoorbeeld:

  • Met de verhalen (tekst en beeld) vanuit Afrikaanse goede doelen, koks en teams – posts voor verschillende socials schrijven en plannen.
  • Meer halen uit social media. Bijvoorbeeld meer volgers, meer bereik en meer interactie. Dit alles om onze doelen te behalen. 
  • Ons helpen om meer te doen met (bewegende) beelden zoals infographics en film. Editen en ondertitelen van beeld en video. Evt. als dat past bij interesse en skills: opmaak van documenten en/of het editen van podcasts en video’s
  • Relevante content verzamelen, bijvoorbeeld vanuit events of interessante informatie uit het nieuws of van andere toffe organisaties. En dat ook weer gebruiken op sociale media.

Heb je interesse?

Stuur dan een mail naar Inemarie (iMPACT direct) of Margiet (ResiRest) met daarin een korte motivatie, je LinkedIn-profiel en een link naar een communicatieresultaat waar je eerder aan werkte en trots op bent.

iMPACT direct

CHANGE the story of GIVING

Contact

Sign up for our Newsletter


online concept & control © CAPREA MEDIA