Skip to main content
Keep yourself updated! Sign up for our newsletter.

Steun deze 5 projecten in december

Ook deze projecten hebben bijna hun eindbedrag gehaald! Er is nog €9.919 nodig om allemaal hun eindbedrag te halen en te kunnen starten.

Het mooie is, bij elke donatie voor deze projecten, doet Wilde Ganzen er nog eens 50% bij!

Welke impact gaan zij maken?

  • 40 kleinschalige boeren leren wortels en knollen te verwerken, zodat ze langer houdbaar zijn, en meer opbrengen bij de verkoop. (COSDEP, Kiambu, Kenia)
  • 10 families beginnen met mixed farming (groente en kleinvee) waarbij mest gebruikt wordt voor de tuin, en producten uit de tuin voor de kippen en geiten. (OLCAP, Kakamega, Kenia)
  • 130 jonge mensen die al een baan hebben, zoals elektricien, worden geschoold met de laatste kennis, zodat ze een betere baan or business zullen hebben. (Pinasol, Effiduase, Ghana)
  • 10 vrouwen leren het vak van kledingmaker. Een eigen inkomen betekent niet alleen uit extreme armoede komen, maar ook zelf toegang hebben tot gezondheidszorg en voorbehoedsmiddelen. (KAF, Molo, Kenia)
  • 100 vrouwen starten een slakken-cooperatie. Slakken worden steeds meer gegeten, maar de slijm en huisjes worden ook verkocht als veevoer, of voor beauty-industrie. (HCF, Sunyani, Ghana)

1.305 project deelnemers en hun gezinsleden verbeteren hun inkomen of oogst, en raken zo uit extreme armoede.        

iMPACT direct

CHANGE the story of GIVING

Contact

Sign up for our Newsletter


online concept & control © CAPREA MEDIA