Skip to main content
Keep yourself updated! Sign up for our newsletter.

iMPACT direct bedankt donateurs

€13,577 euro is er opgehaald voor vijf projecten die inkomen, klimaat en onderwijs verbeteren voor mensen in Afrika die onder de armoedegrens leven. Een nieuw record voor de jonge stichting iMPACT direct.

Vijf verschillende projecten uit Ghana en Kenia promootten hun project op de website van iMPACT direct. Tijdens een inspiratie-event afgelopen juni in Nijmegen kwamen er donaties binnen, maar ook van online donateurs en fondsen als Haella en Wilde Ganzen. Een privaat fonds verdubbelt al deze donaties.

Dit komt te goede aan een beter inkomen, beter onderwijs en een betere leefomgeving voor zo’n 3.000 mensen! Twee van de projecten die dankzij deze hulp aan de slag konden gaan, is een project dat 150 kleine boeren en hun families in Kenia helpt de natuur én hun inkomen te verbeteren, en een project dat 2.000 volwassenen in Ghana leert lezen, schrijven en rekenen, zodat zij hun kleine onderneming beter kunnen runnen.

Vanaf september staan er zeven nieuwe projecten online. 

Nieuwsgierig? Kijk op de website:  www.impactdirect.eu/nl  

PS: in een eerder bericht werd het bedrag van €13,712 genoemd. Dat was een rekenfoutje doordat de donaties van augustus nog niet zijn verdubbeld… €13,577 is het juiste bedrag! En daar zijn we (ook) heel blij mee! 😉

iMPACT direct

CHANGE the story of GIVING

Contact

Sign up for our Newsletter


online concept & control © CAPREA MEDIA