Skip to main content
Keep yourself updated! Sign up for our newsletter.

Event: Breng je idealen in praktijk!

Voor iedereen die zich (even) wereldburger wil voelen in Nijmegen organiseert iMPACT direct op vrijdag 25 juni een kleinschalig event met inspiratie door sprekers uit Nederland, Kenia en Ghana, afgewisseld met muziek en wereldse hapjes. 

Samen met jou willen we nadenken en actie ondernemen voor een betere wereld. Hoe dat eruitziet dat bepaal jij. Want hoe vaak gebeurt het niet dat we gewoon geven aan wat het eerst voorbijkomt. Als bijvoorbeeld de deurbel gaat en de buurvrouw zwaait met de collectebus, zijn we allemaal geneigd te geven. Het maakt eigenlijk niet eens zoveel uit wat het goede doel is. Op die manier geeft 88% van alle Nederlanders aan goede doelen. 

Maar het geeft natuurlijk veel meer voldoening wanneer je even de tijd neemt om bewust na te denken over wat jij zelf belangrijk vindt en hoe je kan en wilt bijdragen aan bijvoorbeeld een beter klimaat of minder armoede. Tijdens het allereerste offline event van iMPACT direct geven we jou die tijd. In een setting die barst van inspiratie, ga je in gesprek met gelijkgestemden over hoe je idealen in praktijk kunt brengen, over zingeving of het gevoel van wereldburgerschap. 

Samen voor het klimaat of het oplossen van armoede

Ons allereerste huiskamer event is geïnspireerd op de Afrikaanse filosofie van Ubuntu: ‘Ik ben omdat wij zijn’. Kortom, een community die voor elkaar zorgdraagt. Wij willen met de huiskamer events een wereldwijde community starten van individuen en organisaties die voor elkaar zorgdraagt, bijvoorbeeld op het gebied van klimaat, of het oplossen van armoede of ongelijkheidsvraagstukken.

Wat                         Huiskamer Event: Breng je idealen in praktijk!

Wanneer            25 juni 16:00-17:30 (inloop vanaf 15:45)
Waar                      Honig Complex, Nijmegen (exacte locatie volgt na aanmelding)

Taal                         Nederland en Engels

Kosten                   Gratis

Nieuwsgierig? Meld je dan gratis aan via: htthttps://mailchi.mp/821fd6a8a852/jouw-persoonlijke-uitnodiging-voor-ons-1e-huiskamer-event-8070510

Er zijn beperkt plekken beschikbaar. Wil je komen? Meld je dan snel aan!

iMPACT direct

CHANGE the story of GIVING

Contact

Sign up for our Newsletter


online concept & control © CAPREA MEDIA