Skip to main content
Keep yourself updated! Sign up for our newsletter.

Goed doen met boeken

Mensen in armoede helpen met de beste lokale oplossingen? Dat kan nu ook door een boek te kopen! Via het Nijmeegse YouBeDo koop je je boeken online, en kan je een deel van het aankoopbedrag schenken aan een goed doel naar keuze. Stichting iMPACT direct uit Weurt is een van deze goede doelen – en zij zorgen op hun beurt ervoor dat donaties direct bij succesvolle projecten in Afrika terecht komen.

Doneren door een boek te kopen

Bij YouBeDo – alleen de naam is al leuk! – koop je je boek online voor dezelfde prijs als bij andere boekverkopers in Nederland of België. Alleen mag je tijdens je koop minstens 12% aan een ander goed doel doneren! Kies je voor een donatie aan iMPACT direct, dan komt dat direct ten goede aan 5 studenten die in Ghana een opleiding krijgen tot elektricien. 

Anderen blij maken met jouw aankoop

Hou je van boeken? Op deze manier maak je meteen ook iemand anders blij, wanneer jij een boek of boekenbon koopt deze zomer. Ook werkgevers kunnen boekenbudget voor werknemers inkopen en zo impact maken. En goede doelen hebben zo meer inkomsten, waarmee nog veel meer mensen kunnen helpen. 

Meer informatie vind je via www.youbedo.com

(persbericht van 15 juli 2022)

iMPACT direct

CHANGE the story of GIVING

Contact

Sign up for our Newsletter


online concept & control © CAPREA MEDIA