Skip to main content
Keep yourself updated! Sign up for our newsletter.

2e prijs voor video-verhalen Stichting iMPACT direct

Verhalen van lokale oplossingen tegen armoede

In een wereld waarin mondiale samenwerking essentieel is voor het aanpakken van problemen die de hele wereld raken, zoals klimaatverandering en armoede, speelt beeldvorming een cruciale rol. Door verhalen van Afrikaanse experts die zich inzetten voor armoedebestrijding te delen, wil Stichting iMPACT direct die beeldvorming veranderen én laten zien welke lokale oplossingen al beschikbaar zijn. 

Prijzengeld voor video-verhalen 

Op zaterdag 9 maart, nam Richard Yeboah (3e van links) van Stichting iMPACT direct de prijs in ontvangst. De prijs erkent de waarde van het werk van de stichting voor het creëren van bewustzijn en steun voor lokale oplossingen tegen armoede in Afrika. iMPACT direct gaat de gewonnen €4.500 gebruiken om videomakers uit verschillende Afrikaanse landen verhalen van Afrikaanse experts te laten vastleggen. Juist met goed beeld kunnen deze verhalen nog veel meer mensen bereiken.

 Bijdragen door zelf video-verhalen te delen

Wanneer de video-verhalen klaar zijn, kunnen mensen wereldwijd bijdragen aan het vergroten van de zichtbaarheid van lokale oplossingen tegen armoede. Hoe? Door 1 dag 1 korte video van 1 van de Afrikaanse experts te delen op jouw eigen Instagram- of YouTube-kanaal. Meedoen resulteert niet alleen in meer bewustzijn, maar uiteindelijk ook in extra fondsen voor de lokale goede doelen. Samen kunnen we een verschil maken in de strijd tegen armoede, waar ook ter wereld.

 

Wil je ook meedoen? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie: https://impactdirect.eu/donate-a-stage-for-1-day/

iMPACT direct

CHANGE the story of GIVING

Contact

Sign up for our Newsletter


online concept & control © CAPREA MEDIA